ECOPEEL

ECOPEEL

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Δράση της μεθόδου

Το MICRODERMABRASION - ECOPEEL (Μηχανικό Peeling με Μικροκρυστάλους - Μικροδερμοαπόξεση) είναι μία συσκευή για απολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας (Rejuνenation deνice) και ανάπλαση του δέρματος. Λειτουργεί με μια ισχυρή διπλή αντλία κενού και πίεσης. Είναι το μοναδικό μηχάνημα που έχει τετραπλή δράση:

1. Θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών (για παραγωγή κολλαγόνου),

2. Ισχυρό μηχανικό ερεθισμό,

3. Πρόκληση Υπεραιμίας (ανάπλαση - οξυγόνωση) και

4. Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων (μηχανικό peeling).

Σε αντίθεση με τα χημικά Peelings, τα peelings με erbium ή CO2 laser, τα οποία έχουν ισχυρό πόνο, μακρά παραμονή στο σπίτι και για αρκετό καιρό δυσχρωμίες, η χρήση του ecopeel δίνει τα ίδια αποτελέσματα χωρίς κανένα από τα ανωτέρω μειονεκτήματα δηλαδή χωρίς παραμονή στο σπίτι και έντονο ερύθημα.

Η μέθοδος βασίζεται στην προσβολή της επιφάνειας του δέρματος με μικροσκοπικούς κρυστάλλους Οξειδίου του Αλουμινίου. Τα σωματίδια αυτά (μικροκρύσταλλοι) εκτοξεύονται , μέσω της ειδικής κεφαλής, στην επιδερμίδα και σχεδόν ταυτόχρονα αναρροφώνται από άλλη οδό της ίδιας κεφαλής.

Κατά την επαφή τους με την επιδερμίδα , οι μικροκρύσταλλοι παρασύρουν και απομακρύνουν κερατινοποιημένα κύτταρα , ρύπους , σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ. Αφήνοντας έτσι το δέρμα καθαρό και ήπια απολεπισμένο.

Η εφαρμογή με MICRODERMABRASION - ECOPEEL βοηθάει επίσης το δέρμα να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη δηλ. να αναπλασθεί μόνο του. Αυτό επιτυγχάνεται γιατί οι μικροκρύσταλλοι προθερμαίνονται από ειδικό θερμαντικό σύστημα, πριν εφαρμοστούν στο δέρμα και κατά την επαφή τους με την επιδερμίδα αυξάνουν την θερμοκρασία της επιδερμίδας στους 60-62 βαθμούς περίπου. Αυτό είναι το σημείο θερμικής διέγερσης των Ινοβλαστών και της κατά συνέπεια παραγωγής κολλαγόνου (παραπλήσια δράση με το Non-Ablative Laser).

Φυσιολογία της δράσης

Το δέρμα, στις νεότερες ηλικίες, διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς, για υγιή επιδερμίδα. Όμως η ηλικία, ο ήλιος, το περιβάλλον, η διατροφή, ακόμη και τα καλλυντικά, δυσχεραίνουν ή και αναστέλλουν τις λειτουργίες του δέρματος, προκαλώντας μία θαμπή, ξηρή και γερασμένη εμφάνιση (Γήρανση – Φωτογήρανση).

Το MICRODERMABRASION - ECOPEEL εφαρμόζοντας σημειακά, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων, επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος.

Όπως διαπιστώνεται από τα κλινικά αποτελέσματα, επιτυγχάνεται:

1. Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, με συνέπεια την καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση και κυτταρικό μεταβολισμό

2. Θερμική και μηχανική διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

3. Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων της κερατίνης στοιβάδας, προκαλώντας την παραγωγή, πύκνωση και ανάδειξη νέων υγιών κυττάρων.

4. Αποκατάσταση των διαταραχών των δομών των ιστών και κυττάρων και της συνοχής τους.

5. Απομάκρυνση των ρύπων, διάνοιξη των πόρων και βελτίωση τη διαδερμικής διαπερατότητας του δέρματος.

Τα παραπάνω δίνουν μια απαλότερη, νεότερη, φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα, με μεγάλη ελαστικότητα, βελούδινη υφή, συνεργάσιμη με καλλυντικά.

Άμεσα & διαρκή αποτελέσματα

Από την πρώτη συνεδρία βελτιώνεται η υφή του δέρματος. Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, τα πλήρη αποτελέσματα θα εμφανιστούν μετά από 6-18 επαναλήψεις, ανά 4 έως 10 ημέρες.

Πλεονεκτήματα εφαρμογών Microdermabrasion - Ecopeel

1. Ανώδυνη, αναίμακτη, ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος.

2. Απόλυτα φυσική μέθοδος, χωρίς χρήση χημικών.

3. Η ρυθμιζόμενη ένταση δίνει ελεγχόμενο αποτέλεσμα.

4. Απλός τρόπος εφαρμογής.

5. Επιτρέπει την προοδευτική, ελεγχόμενη, γρήγορη, ακριβή αποτελεσματική εφαρμογή, χωρίς τραύματα και ερεθισμούς.

6. Δεν επηρεάζει καθόλου τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter