ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ LIPOSAUNA

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ LIPOSAUNA

ΧΑΝΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΚΙΛΑ

60€ για να χάσετε έως και 10 κιλά!!! 10 συνεδρίες με μηχανήματα αδυνατίσματος και λιπογλυπτικής (3 συνεδρίες LIPOSAUNA, 3 συνεδρίες ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και 4 συνεδρίες AIR MASSAGE)

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ με LASER

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ με LASER

LASER ND YAG ή ALEXANDRIDE

Αποτρίχωση με Laser Nd Yag ή Diode γενιάς Alexandride σύμφωνα με την ποιότητα της τρίχας σας!!! 180€ Full μπικίνι για ένα ετήσιο πρόγραμμα έξι (6) συνεδριών.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες! 150€ για (4) ολοκληρωμένες θεραπείες ανανέωσης της επιδερμίδας σε 9 στάδια, με τη νέα επαναστατική μέθοδο του μηχανήματος FACELED που κάνει διάγνωση με μικροκάμερα και 4 θεραπείες αντηλιακής προστασίας.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ CRYOLIPOLYSIS

ΘΕΡΑΠΕΙΑ CRYOLIPOLYSIS

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Απαλλαγείτε άμεσα από το Τοπικό Πάχος με τη νέα μη επεμβατική θεραπεία λιπογλυπτικής σώματος Cryolipolysis! Μόλις 160€ για δύο (2) συνεδρίες για άμεσα και ορατά αποτελέσματα στο σώμα σας με τον μοναδικό συνδυασμό Κρυολιπόλυσης και cavitation.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩN

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩN

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

10€ για ένα (1) Ημιμόνιμο μανικιούρ διάρκειας 3 εβδομάδων.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

PEDICURE

12€ για ένα (1) pedicure (απλό ή γαλλικό) .

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΕΔΡΕΙΑ ΕΚΜΑΓΕΙΟ

30€ για μία (1) συνεδρία Εκμαγείο. Ανάλογα με τη βάση η οποία θα τοποθετηθεί πριν την εφαρμογή της μάσκας, βοηθάει στην αποτοξίνωση, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, ενεργοποιεί τοπικά τη μικροκυκλοφορία και βοηθάει στην σύσφιγξη και την χαλάρωση.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΤΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗ

40€ για ένα (1) μήνα διαιτολογικής παρακολούθησης και 2 λιπομετρήσεις και σωματομετρήσεις.

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Βρείτε τις παρακάτω προσφορές που δεν συνδυάζονται με πακέτα συνεδριών αλλά είναι για μια συνεδρία

Μεσοθεραπεια & Προσωπου

50€ για μια(1) μεσοθεραπεία προσώπου για ενυδάτωση, ανάπλαση και αναγέννηση.

Αποτριχωση & Σωματος

80€ για μια (1) συνέδρια αποτρίχωσης ολόκληρου του Σώματος (Full Body) για γυναίκες με μηχάνημα laser NdYag ή Diode γενιάς Alexandride.

Καθαρισμος & Επιδερμιδας

30€ για ένα(1) βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας σε 6 στάδια (ντεμακιγιαζ, peeling, vaper, εξαγωγή σμίγματος, υψίσυχνα, αντιοξειδωτική μάσκα).

Δερμοαποξεση & 4ης Γενιας

30€ για μία (1) Δερμοαπόξεση 4ης Γενιάς με Οξυγονοθεραπεία για άμεση ανάπλαση των κυττάρων και αποκατάσταση λεμφικής αποσυμφόρησης του προσώπου.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter