ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Αγγειακές Βλάβες

Οι ορατές αγγειακές βλάβες εκφράζουν δίκτυα διεσταλμένων αγγείων που ανήκουν κυρίως στην επιπολής φλεβική κυκλοφορία καθώς και στην μικροκυκλοφορία του δέρματος και εκδηλώνουν την παρουσία τους στο πρόσωπο ή στα κάτω άκρα φαινόμενο που έχει το υπόβαθρό του σε κληρονομικούς παράγοντες αλλά και σε επίκτητους εξωγενείς όπως είναι ο τρόπος ζωής μας, η κακή διατροφή, η καθιστική εργασία,η φωτογήρανση κτλ.

Παρόλο που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι ακίνδυνες για την υγεία, η εικόνα τους είναι αρκετά αντιαισθητική και η ανάγκη για την πλήρη εξάλειψή τους ολοένα πιο επιτακτική.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Το φάσμα των εφαρμογών του Laser περιλαμβάνει τα μικρά κόκκινα αγγεία του προσώπου μέχρι και τις μπλε βαθιές φλέβες των κάτω άκρων . Η θεραπεία γίνεται με ασφάλεια ακόμα και το καλοκαίρι και σε οποιοδήποτε δερματότυπο, γεγονός που δεν επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα και το πρωτόκολλο της.

Στο Κέντρο MEDIASPIS οι αγγειακές βλάβες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με την χρήση ενός Νd-Yag 1064nm long pulse συστήματος Laser, που διαθέτει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας IEC-601-1, 93/42, 89/366/EEC, ISO 9001, FDA.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι εντυπωσιακό και ολοκληρώνεται μετά από ένα κύκλο 2-3 συνεδριών. Η θεραπεία σε σχέση με την παραδοσιακή σκληροθεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς απολύτως καμία παρενέργεια ή λήψη φαρμάκων, ενώ ο θεραπευόμενος επιστρέφει αμέσως μετά την συνεδρία στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter