ΙΑΤΡΙΚΑ PEELINGS

ΙΑΤΡΙΚΑ PEELINGS

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τα Ιατρικά peelings είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για να βελτιωθεί η εμφάνιση του δέρματος. Ενα χημικό διάλυμα απλώνεται στο δέρμα με σκοπό να το απολεπίσει βαθιά.

Το καινούριο, ανανεωμένο δέρμα είναι συνήθως πιό λείο, με λιγότερες ρυτίδες και πιο ομοιόμορφο στο χρώμα. Χιλιάδες χημικά peelings γίνονται κάθε μέρα. Συνήθως εφαρμόζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό και τα χέρια. Υπάρχουν 3 βαθμίδες διείσδυσης , ανάλογα με τη δραστικότητα των διαλυμάτων στο δέρμα :

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ-Μέχρι τη κοκκώδη στιβάδα και το θηλώδες χόριο

ΜΕΣΟΥ ΒΑΘΟΥΣ- Μέχρι το άνω δικτυωτό χόριο

ΒΑΘΥ-Mέχρι το μέσο δικτυωτό χόριο

Χρησιμοποιείται συχνά σαν θεραπεία:

-Των λεπτών γραμμών και ρυτίδων του προσώπου μια και ενεργοποιεί την βασική στιβάδα της επιδερμίδας, υπεύθυνη για την ανανέωση της, για την παραγωγή νέων κυττάρων απομακρύνωντας τα νεκρά κύτταρα.

-Στα σημάδια της φωτογήρανσης: τραχειά εμφάνιση της επιδερμίδας, κίτρινη όψη, καφέ κηλίδες, βαθειές ρυτίδες.

-Στη θεραπεία του μελάσματος (πανάδες) και δυσχρωμιών του δέρματος με στόχο την ομογενοποίηση της χρώσης της επιδερμίδας.

-Στη θεραπεία της ακμής για τη μείωση της εμφάνισης των ουλών, την αποκατάσταση της υφής και του χρώματος της επιδερμίδας καθώς και για την διάνοιξη των φραγμένων πόρων και φαγεσώρων.

Ο δερματολόγος σας θα σας συστήσει το ιδανικότερο για το δέρμα σας peeling που μπορεί να είναι A.H.A. (Alpha Hydroxy Acid) ή TCA (τριχλωροξικό οξύ).

Μετά την εφαρμογή του ιατρικού peeling η επιδερμίδα αρχίζει να απολεπίζεται για τις επόμενες 2-3 ημέρες, ενώ αρχίζει ταυτόχρονα και η ανανέωση της.

Τα ιατρικά peelings μπορούν να εφαρμόζονται από το Δερματολόγο αρκετές φορές μέσα στο χρόνο σε διαφορετικές συγκεντρώσεις κάθε φορά ανάλογα με το πρόβλημα που θα πρέπει να διορθωθεί.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter