ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το δέρμα , στις νεότερες ηλικίες, διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς ανανέωσης για υγιή επιδερμίδα. Ομως η ηλικία, ο ήλιος, το περιβάλλον, η διατροφή, ακόμη και τα καλλυντικά δυσχεραίνουν ή και αναστέλουν αυτούς τους μηχανισμούς του δέρματος, προκαλώντας μια τραχειά, κίτρινη, θαμπή, ξηρή και γερασμένη εμφάνιση.(Γήρανση - Φωτογήρανση)

Το Microdermabration (Mηχανικό peeling με μικροκρυστάλλους - μικροδερμοαπόξεση) είναι μια συσκευή για μηχανική απολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και ανάπλαση του δέρματος. Λειτουργεί με μια ισχυρή αντλία κενού και πίεσης και είναι το μοναδικό στο είδος του μηχάνημα που έχει τετραπλή δράση:

-Θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών

-Ισχυρό μηχανικό ερεθισμό

-Πρόκληση υπεραιμίας

-Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων

Η μέθοδος βασίζεται στην προσβολή της επιφάνειας του δέρματος με μικροσκοπικούς κρυστάλλους Οξειδίου του Αλουμινίου. Τα σωματίδια αυτά (μικροκρύσταλλοι) εκτοξεύονται, μέσω της ειδικής κεφαλής στην επιδερμίδα και σχεδόν ταυτόχρονα αναρροφώνται από άλλη οδό της ίδιας κεφαλής.

Κατά την επαφή τους με την επιδερμίδα, οι μικροκρύσταλλοι παρασύρουν και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ, αφήνοντας έτσι το δέρμα καθαρό και ήπια απολεπισμένο. Επίσης βοηθάει το δέρμα να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη εφόσον οι χιλιάδες μικροκρούσεις του κρυστάλλων στην επιφάνεια του, αυξάνουν την θερμοκρασία της επιδερμίδας σε βαθμό που ταυτίζεται με αυτή της θερμικής διέγερσης των ινοβλαστών.

Το Microdermabration εφαρμόζοντας εστιασμένα, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και την ισχυρή κινητική ενέργεια των μικροκρυστάλλων επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος.

Οπως διαπιστώνεται από τα κλινικά αποτελέσματα, παρατηρείται:

-Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, που έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση και κυτταρικό μεταβολισμό.

-Θερμική και μηχανική διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

-Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της κεράτινης στοιβάδας, προκαλώντας την παραγωγή, πύκνωση και ανάδειξη των νέων κυττάρων.

-Αποκατάσταση της διαταραχής των δομών των ιστών και της συνοχής τους.

-Απομάνρυνση των ρύπων, διάνειξη των πόρων και βελτίωση της διαδερμικής διαπερατότητας του δέρματος.

Η δερμοαπόξεση έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να εμφανίζεται νεότερη, φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα με μεγάλη ελαστικότητα, βελούδινη υφή, έτοιμη να δεχθεί τα καλλυντικά.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με μεγάλη διάρκεια.Είναι εμφανή αμέσως μετά από την πρώτη συνεδρία. Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος τα πλήρη αποτελέσματα θα εμφανιστούν μετά από ένα κύκλο 4 - 8 συνεδριών.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter