ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μία από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες που εφαρμόζονται κατά της γήρανσης του προσώπου και του λαιμού, είναι η Μεσοθεραπεία. Δηλαδή η τοπική έγχυση πολύτιμων ενεργών συστατικών στο δέρμα, απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του. (Βιταμίνες, Αμινοξέα, Υαλουρονικό οξύ κ.λ.π).

Με την πάροδο των χρόνων, το ποσοστό των πολύτιμων αυτών συστατικών που φθάνει στο δέρμα όλο και μειώνεται, με αποτέλεσμα αυτό να δείχνει πιο θαμπό, αφυδατωμένο, να χάνει την ελαστικότητά του και να εμφανίζονται λεπτές ή βαθιές ρυτίδες. Είναι εμφανές λοιπόν, το πόσο σημαντική είναι η μέθοδος της Μεσοθεραπείας για το δέρμα.

Από το δεύτερο 24ωρο της θεραπείας το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό.

Οι εγχύσεις γίνονται ανά εβδομάδα αρχικά και ανά 15ήμερο αργότερα, για διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών. Αν η μεσοθεραπεία συνδυαστεί με peeling, τα αποτελέσματα είναι πιο γρήγορα και θεαματικά, όσον αφορά τη λάμψη και την υφή του δέρματος.

-H Μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

-Με την εφαρμογή της Μεσοθεραπείας στις προβληματικές ζώνες προσώπου και λαιμού:

-Βελτιώνονται οι λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος.

-Ενισχύονται οι υποδόριες στοιβάδες.

-Μειώνεται η χαλάρωση και αρχίζει η παραγωγή κολλαγόνου.

-Γεμίζουν οι μικρές ρυτίδες.

-Βελτιώνεται η υφή του δέρματος.

Η μέθοδος είναι ασφαλής και ανώδυνη. Στα σημεία των εγχύσεων το δέρμα είναι ελαφρώς ερυθρό και έχει μικρούς πομφούς, που απορροφώνται σε διάστημα 2 ωρών περίπου.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter