ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το δέρμα είναι ένα από τα κύρια όργανα του ανθρωπίνου σώματος. Αποτελείται από τρία στρώματα:

-Το εξωτερικό, η επιδερμίδα, αποτελεί το φυσικό φράγμα προστασίας του οργανισμού και ελέγχει την απώλεια του νερού από τα κύτταρα και τους ιστούς εμποδίζοντας την αφυδάτωση.

-Κάτω από την επιδερμίδα βρίσκεται το δεύτερο στρώμα, το χόριο. Σχηματίζει ένα πλέγμα από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης υπεύθυνες γα την ελαστικότητα και την στηριξή του. Στο χόριο εμπεριέχεται και το υαλουρονικό οξύ το οποίο γεμίζει τον συνδετικό αυτό ιστό.

-Κάτω από το χόριο βρίσκεται το υπόδερμα με τα λιποκύτταρα.

Η θεραπεία στοχεύει στην εξαφάνιση των ρυτίδων της επιφάνειας του δέρματος, γεμίζοντας την πτύχωση κάτω από αυτές. Εμφανίζει άμεσα αποτελέσματα και η εφαρμογή της γίνεται εύκολα μέσα σε 30 λεπτά. Είναι σημαντικό να συζητήσετε με τον θεραπευτή σας τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε μετά από κάθε εμφύτευση, όπως επίσης να καθορίσετε σε ποιες περιοχές του προσώπου σας μπορεί να εφαρμοστεί.

Ανάλογα με την ηλικία, τη γενική κατάσταση του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων, θα καθοριστεί από το γιατρό σας, το πρωτόκολλο της θεραπείας που αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες.

Οι ρυτίδες που αποτελούν ένδειξη είναι οι ρινοπαρειακές , οι μεσόφριες και οι περιστοματικές. Η ίδια μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και για την διόρθωση του σχήματος των χειλιών και την αύξηση του όγκου τους καθώς επίσης και για την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών.

Με το πέρασμα του χρόνου (χρονογήρανση) και την μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο (φωτογήρανση), το δέρμα αποδιοργανώνεται χάνει την ελαστικότητα, τον τόνο του και τη στήριξή του. Κάθε φορά που εκφραζόμαστε, ασκούμε πίεση πάνω στο δέρμα Το αποτέλεσμα αυτών των εκφράσεων είναι αθροιστικό και έτσι αρχίζουν να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο.

Οι ρυτίδες πλέον αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη χρήση Υαλουρονικού Οξέος. Είναι απόλυτα ασφαλής ουσία αν αναλογιστεί κανείς ότι αποτελεί συστατικό του ίδιου του δέρματος. Χρόνια έρευνας οδήγησαν στην κατασκευή των εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιούνται σήμερα για το γέμισμα των ρυτίδων. Είναι μια επεμβατική θεραπεία μη χειρουργική, κατά την οποία τα εμφυτεύματα τοποθετούνται μέσα στο δέρμα.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter