ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση υπερτροφικών ομάδων λιποκυττάρων σε ορισμένες περιοχές του σώματός μας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εντοπισμός της είναι διαφορετικός στους άντρες απ΄ότι στις γυναίκες.

Στις γυναίκες εμφανίζεται συνήθως στην περιφέρεια των γλουτών και των μηρών, στο υπογάστριο, στα γόνατα και στο στήθος ενώ στους άντρες παρατηρείται κυρίως στο υπογάστριο, στους δελτοειδείς και στις ραχιαίες περιοχές.

Χαρακτηριστικό της Κυτταρίτιδας είναι ότι παραμένει ακόμα και μετά την απώλεια κιλών.

Τα στάδια εμφάνισης της κυτταρίτιδας είναι συνήθως τα εξής:

-Το στάδιο εναπόθεσης τοπικού λίπους, που είναι και το συνηθέστερο. Είναι το αρχικό στάδιο, που με λίγη προσπάθεια μπορεί εύκολα αντιμετωπιστεί. Στην περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί σε αυτό το στάδιο, τότε μοιραία οδηγούμαστε στο επόμενο.

-Το στάδιο του λιποιδήματος, τοπικής ισχαιμίας (νεκρώσεις) και των οδυνηρών υποδόριων οζιδίων.

Η Μεσοθεραπεία θεωρείται μια από τις καλύτερες μεθόδους τής αισθητικής ιατρικής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Εφαρμόζεται στο μεσοδιάστημα του κυρίως Δέρματος και του Λιπώδους ιστού, με την τεχνική των μικροενέσεων (micro-injections ή multi-picking) στις πάσχουσες περιοχές χρησιμοποιώντας μικροβελόνες μεγέθους 4mm (τόσο μικρές σαν τις τρίχες από τις βλεφαρίδες) με το Mesogan (ειδική συσκευή έγχυσης) χωρίς καθόλου πόνο.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως φυτικά σκευάσματα (εκχυλίσματα βοτάνων όπως melilotus/hamamelis, cynara scolymus, hedera helix, fucus vesiculosus, arnica montana, silicae κλπ) που αυξάνουν την λιπόλυση σε συνδυασμό με φαρμακευτικές ουσίες που έχουν λιπολυτικές, αγγειοσυσταλτικές, και αποιδηματικές ιδιότητες, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία. Απαιτούνται περίπου 12 θεραπείες κάθε 7-15 ημέρες ανάλογα με το στάδιο της κυτταρίτιδας.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter